Livrăm doar în România. Fără cantitate minimă de achiziție.

Despre Smart Trike

Fondata cu peste un deceniu in urma, Smart Trike este o companie internationala ce a crescut constant de-a lungul anilor. Telul primordial al companiei este acela de a gasi solutii inovative pentru toate etapele de dezvoltare ale copiilor:  sugari, copii mici si pre-scolari.

Mediul inconjurator ‘’Smart’

In aceasta perioada, a plasticului si a trendurilor, Smart Trike va aduce clasicele triciclete, proiectate sa dureze de la cele mai fragede varste ale copiilor (6 luni) pana la 3 ani. Smart Trike se ghideaza dupa cele mai severe cerinte internationale in ceea ce priveste siguranta publica si respectul pentru mediul inconjurator.

Calitatea ‘’Smart’’

Siguranta a fost intotdeauna in prim plan pentru Smart Trike.  Calitatea Smart Trike recunoscuta in toata lumea, ofera clientilor certitudinea unui produs durabil si sigur. Inainte de productia in masa, fiecare produs este testat conform celor mai stricte standarde internationale. Echipa Smart Trike a controlului calitatii, dezvolta proiecte si proceduri menite sa asigure ca tricicletele Smart Trike indeplinesc si chiar depasesc standardele de siguranta impuse de legislatia mondiala. Smart Trike foloseste numai materiale de inalta calitate, testate si certificate de laboratoare de renume mondial (Intertek, BV, SGS, LGA etc). Tricicletele Smart Trike vor continua sa puna pe primul loc in lista prioritatilor siguranta copiilor.

Tehnologia ‘’Smart’’

Plimbarea cu tricicleta nu numai ca este amuzanta dar este esentiala in dezvoltarea sociala, emotionala si cognitiva a copilului. Procesul de design imbina stiinta cu dorinta de a produce triciclete ce ofera copiilor posibilitati nelimitate de imbunatatire a abilitatilor fizice si motorii. Compania Smart Trike detine o serie de patente printre care si ‘’Touch Steering’’, tehnologie ce ofera parintilor posibilitatea de a manevra tricicleta cu cel mai mic efort.

Filosofia ‘’Smart’’

Studiile au aratat ca a fi activ fizic la o varsta frageda poate creste stima de sine, consolidarea increderii, si ajuta la construirea unei fundatii pentru succes in toate domeniile vietii unui copil.

Lumea ‘’Smart’’

Atat distribuitorii cat si retailerii aleg sa vanda Smart Trike fiindca ei realizeaza ca portofoliul de produse ofera solutii pentru toate varstele fragede. Calitatea produsului permite distribuitorilor si retailerilor sa vanda cu mare incredere Smart Trike si in acelasi timp sa se bucure de suportul producatorului. Multe din produsele Smart Trike au fost concepute si realizate pentru a indeplini cererile clientilor.

Generatia ‘’Smart’’

Parintii indragesc Smart Trike deoarece tricicletele sunt convertibile, multifunctionale si se adapteaza evolutiei copilului de la 6 luni pana la 36 luni si chiar mai departe.