Primii ani de viata ai copilului tau sunt cei mai importanti pentru dezvoltarea sa personala pentru ca acestea sunt momentele in care creierul se dezvolta si invata cel mai repede. In timpul acestor ani sunt construite bazele viitorului sau: copilului invata sa comunica, sa mearga, sa exploreze si sa invete.Incet, incet, copilul capata incredere in sine si invata sa exploreze singur din ce in ce mai mult.

Plimbarile cu SmarTrike Dream Touch Steering 4-in-1 fie la mall, fie prin parc permit copilului tau sa descopere lumea si sa devina o parte din mediul inconjurator. Spre deosebire de un stroller clasic, care nu are o sustinere perfecta pentru pozitia copilului si nu permite foarte multa interactiune cu mediul inconjurator, SmarTrike asigura siguranta completa a copilului si ii permite si o interactiune larga cu mediul. Este un mod creativ si amuzant de a acorda libertate copilului de a explora, fara ca siguranta si controlul parental sa lipseasca.
Prin cele 4 stadii de adaptare, SmarTrike Dream evolueaza odata cu copilul tau, incepand cu cel mai important stadiu, cel al dezvoltarii limbajului si pana la independenta totala. Tricicleta permite contactul vizual direct al copilului cu parintele ceea ce ajuta la dezvoltarea limbajului si a abilitatilor de integrare sociala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *