Incercati tricicleta Smart Trike 5 in 1 Recliner Infinity pentru combinarea stilului cu siguranta. Produsul este perfect adaptabil pentru copiii intre 10 si 36 luni, “crescand” alaturi de acestia pe parcursul celor 5 stadii de dezvoltare (manevrare de catre parinte cat si de copil). In plus ofera protectie cu ajutorul centurii de siguranta cu prindere in 3 puncte. Tricicleta are incorporat si un parasolar cu protectie UV (minimum 30%) pentru maxim de confort.

Utilizati tricicleta Smart Trike Deluxe by toTs® 4 in 1 pentru plimbarile zilnice. Aceasta se adapteaza pe parcursul a 4 stadii de dezvoltare ale copiilor intre 10 si 36 luni (manevrare de catre parinte cat si de copil). In plus, manerul telescopic, reglabil si detasabil “Touch Steering” este perfect conceput pentru controlul si directia tricicletei.

Tricicleta Smart Trike Voyage 4 in 1 este perfect adaptabila oricarui tip de teren si este conceputa pentru copiii intre 10 si 36 luni. Rotile de cauciuc EVA absorb socurile, pentru a creste confortul pe parcursul iesirilor. Incercati noua tricicleta adaptabila in 4 stadii de dezvoltare (manevrare de catre parinte cat si de copil).

Produsele Smart Trike ofera siguranta si confort pe parcursul stadiilor de dezvoltare si sunt perfect adaptabile micutilor Dvs. Incearca tehnologia revolutionara Smart Trike!

*Produsele smarTrike® indeplinesc toate normele europene pentru siguranta.

One thought on “Smart Trike aduce pe piata din Romania o gama noua de Triciclete in 2017!”

  1. Detin o tricicleta Smartrike si doresc sa fie contactat in vederea garantiei. Nu reusesc sa iau legatura cu nimeni.
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *