Abilitatile sociale se invata la fel de usor precum mersul pe bicicleta. O data deprinse nu le uiti toata viata, insa le poti dezvolta in functie de personalitate. Prin urmare, cel mic trebuie ghidat inca din primii ani de viata spre deprinderea acestora.
Sa ai “abilitati sociale” dezvoltate inseamna, pentru noi adultii, sa comunici eficient, sa primesti atentie sau sa acorzi ajutor, dar si sa exprimi in mod liber o nevoie. Acestea se invata inca din primii ani de viata.
Fie ca isi da singur seama de unele lucruri, fie ca il ajuti, copilul trebuie sa invete cum sa se adapteze mediului inconjurator.
Invatarea incepe de acasa, copilul fiind tinut in preajma oamenilor pentru a se putea acomoda cu prezenta lor.
Cand se face mai mare incepe sa se joace cu ceilalti. Astfel, invata cum sa interactioneze cu ei, sa poarte o discutie civilizata, sa coopereze si cel mai important sa imparta jucariile.
In primii ani de scoala, acesta deja incepe sa invete de la ceilalti fiind inclus in comunitate. Daca si-a insusit aceasta abilitate se va descurca mult mai usor, isi va crea rapid prieteni si va avea un comportament adecvat.
Tricicletele Smart Trike sustine deprinderea abilitatilor sociale de catre cei mici. Cu ajutorul Running Bike 2-in-1 acestia invata rapid tainele mersului pe bicicleta si isi vor putea ajuta si tovarasii de joaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *