Venirea verii este un motiv de bucurie pentru orice copil, dar trebuie sa luam in considerare cateva sfaturi utile pentru protejarea pielii micutului.

Medicii pediatrii ne recomanda sa nu expunem sub razele directe ale soarelui copii sub 6 luni si mai ales bebelusii nascuti prematur.

Astfel, este absolut necesara folosirea unei umbrelute sau a unei copertine la orice plimbare.
De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca nu trebuie folosite creme de protectie solara de uz general. Cautati doar cremele speciale pentru copii mici care au un factor de protectie minim 15. Aplicarea se repeta la fiecare 2 ore sau imediat dupa iesirea din apa.

Pielea copiilor este mult mai sensibila, prin urmare nu mergeti cu micutul vostru la plaja intre orele 10 si 16. Daca totusi este necesar sa iesiti, dar mai ales cand cei mici se joaca in aer liber, nu uitati sa folositi o palarie de protectie si o imbracaminte usoara.

Folositi ochelari de soare chiar si pentru cei mici, insa aveti grija sa ii achizitionati din centre specializate.

O mare parte din aceste recomandari se aplica pentru orice copil, indiferent de varsta. Prin respectarea acestor sfaturi minime, puteti sa evitati problemele de sanatate ce pot sa apara la orice copil, precum insolatia si arsurile solare.

SmartTrike a inteles importanta protejarii pielii copilului de razele solare, astfel incat toate tricicletele au copertine atasate. De exemplu, tricicleta SmartTrike Explorer 5-in-1 prezinta o copertina extensibila cu protectie UV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *